Foto's bij reisverslag Besseggen geplaatst!
Door: Sylvia
Blijf op de hoogte en volg Sylvia
08 Augustus 2013 | Noorwegen, Solvorn
08 Augustus 2013 - 15:40
Frans:
Wat een verschrikkelijk mooie foto's en prachtige verhalen. Wat moet dat een ervaring en inspanning zijn. Nog veel plezier.
Liefs Frans -
08 Augustus 2013 - 16:02
Henk:
Ik dacht al: waar blijven ze?;)
GE-WEL-DIG!!!!
Sylvia op het dak van de wereld (zo lijkt het...)
groetjes,
Henk -
08 Augustus 2013 - 16:31
Marjon:
Hoi Sylvia,
Gisterenavond thuis gekomen van onze vakantie in Griekenland en zojuist je log-/dagboeken uit Noorwegen gelezen. Ik kan wel merken hoe je geniet van je reis! Je enthousiasme spat de laptop uit, heel leuk! Ook leuk om je zo te volgen en met de prachtige foto's erbij geeft het een aardige indruk van je avonturen onderweg. Ik kan het nu vanuit huis gewoon bijhouden, dus ik blijf in de buurt. Ga lekker door met genieten, liefs van
Marjon -
08 Augustus 2013 - 17:02
Noreen:
Hey Sylvia,
Wat een prachtige foto's en vergezichten! Het enthousiasme uit je bericht droop er vanaf, maar als je dan die lach op je gezicht ziet, fantastisch! Ik geniet met je mee :) Groeten,
Noreen -
08 Augustus 2013 - 21:20
Ariejan:
Weer mooie plaatjes hoor Silvia. En allemaal zo lekker bekend voor ons. Zo te zien heb je ook best redelijk goed weer als je op pad gaat ,met wandelen en het fietsen zie ik weinig regen , houden zo dus ! En gelukkig voor ons ,nog maar twee weken en dan komen we ook jou kant op . dan begint onze vakantie in Norge. Groeten Ariejan -
09 Augustus 2013 - 10:16
Jan:
Bij deze verklaren wij, de heren Schipper, officieel dat wij best wel wat regen willen ruilen. Als wisselgeld hebben we graden Celcius in de aanbieding. Het is hier op de camping aan de baai van Sistiana al 2 weken 35+ en 's-nachts daalt het kwik tot 26 graden. Gelukkig hebben we airco (en Wifi).
Jan
10 Augustus 2013 - 11:05
Maja:
Wat overweldigend. Ik kan me voorstellen dat je na je reis nog wel wat weken nodig hebt om te " landen" en al dat moois moet verwerken.. Reden genoeg om nog extra vakantie te plannen? -;)
Lieve groeten ,
Maja -
10 Augustus 2013 - 14:49
Tilly:
Inderdaad fantastisch! We raken steeds enthousiaster voor Noorwegen door jouw verhalen en foto's! Alhoewel Portugal ook prachtig was...groet Rolf en Tilly -
10 Augustus 2013 - 20:56
Pieter De Buurman:
He Syl, mooie fotos en leuke reis....
Maar eh, als je ooit nog dit najaar een keer in Tromso wilt aankomen dan mag je wel eens een beetje doorfietsen... Of neem je stiekem een flink stuk met de bus ? Vinden we niet erg hoor, we zullen het niet verder vertellen.
11 Augustus 2013 - 23:26
Ellen Kerkhof:
Beste Sylvia,
Frits heeft jouw reisverslag naar mij doorgestuurd en nu zie ik dan (voor het eerst) de prachtige foto's. Tjonge, wat een avontuur. Zo te zien gaat het je goed: je ziet er heel relaxt uit. En mooie tent en fiets.. Wij zijn net terug uit Frankrijk waar wij in de Mercantour liepen. Ook daar zo min mogelijk bagage mee. Was prachtig, met ook van die blauwe uitnodigende meertjes.
Hoe gaat het met jouw mannen? Zij hadden mogelijk vandaag een zware dag...(Twente versloeg Feyenoord in eigen huis met 4-1, ;-)
Groetjes van ons allemaal, liefs
Ellen